آیا امکان عزل وکیل بعد از صدور رای دادگاه وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۳۴ #91979583

سلام
آیا درپرونده طلاق میتوان بعد از رای قطعی و اتمام کار وکیل را عزل نمود؟
البته باید از رای درصدی از مبالغ داخل رای به وکیل برسد ولی ایشان جلوتر از مطالبات موکل پول میخواهد آیا میتوان عزل کرد؟
وکیل دستمزد اصلی را گرفته، فقط درصد مبالغ مانده و چون گفتم باید مطالبات را من بگیرم بعد درصد به شما بدهم ایشان میگویند خیر وقتی رای اومده شما باید پرداخت کنی،آیا صحیح است؟ من الان میتوانم ایشان را عزل کنم؟ شاید طرف پرونده من که زوج است از پرونده طلاق منصرف شد و من مطالبات نگرفتم پس برای چی باید بدهم.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا درپرونده طلاق میتوان بعد از رای قطعی و اتمام کار وکیل را عزل نمود؟
بله همه وقت می توان ایشان را عزل کرد
البته باید از رای درصدی از مبالغ داخل رای به وکیل برسد ولی ایشان جلوتر از مطالبات موکل پول میخواهد آیا میتوان عزل کرد؟
بله همه وقت می توان ایشان را عزل کرد
وکیل دستمزد اصلی را گرفته، فقط درصد مبالغ مانده و چون گفتم باید مطالبات را من بگیرم بعد درصد به شما بدهم ایشان میگویند خیر وقتی رای اومده شما باید پرداخت کنی،آیا صحیح است؟
بستگی به مفاد قرارداد خصوصی شما با وکیل دارد
من الان میتوانم ایشان را عزل کنم؟ بله همه وقت می توان ایشان را عزل کرد

توصیه می شود ایشان را عزل نکنید تا به استناد قرارداد خصوصی باشما مستحق تمام حق الوکاله نباشد
و صبر کنید تا به محکوم به برسید سپس سهم ایشان را بدهید
وکیل کم تر اتفاق می افتد از موکل خود شکایت کند
موفق باشید

سلام اگر قرارداد خصوصی تنظیم شده و وکیل هم تمبر متلیاتی را ابطال کرده ، عزل ومیل در نتیجه بی تاثیر است .

دستمزد ( حق الوکاله ) وکیل تابع شرایط وقراردادمنعقده فی مابین است .

با احترام و ادب، قرارداد مالی وکالت منعقده بین شما مبنای عمل طرفین خواهد بود. اگر توافق شما در قرارداد این باشد که وکیل با وصول محکوم به در انتها حق الوکاله دریافت نماید طبق آن عمل خواهد شد. و الا در حالت عادی وکیل مجاز به وکالت به شرط نتبجه نیست و این امر تخلف انتظامی به شمار می آید، ضمنا شراکت و سهیم شدن در محکوم به هم تخلف انتظامی است، ولی توجه داشته باشید که چنانچه شما ایشان را عزل کنید ایشان مستحق دریافت تمام حق الوکاله خواهد بود‌. و همچنین چنانچه شما خود با طرف مقابلتان علی رغم انجام امور وکالتی توسط وکیل توافق و مصالحه نمایید، مجددا وکیل استحقاق کل حق الوکاله خواهد بود.