آیا کارفرما می تواند بعدا آن سفته را اجرا بگذارد یا سو استفاده دیگری بکند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۱۶ #91965611

من سفته ای دست کارفرما بابت ضمانت حسن انجام کار داشتم که روی سفته مورد آن قید نشده و من هم رسید یا کپی از آن ندارم دو ماه پیش بنده از محل کار اخراج شدم و به اداره کار شکایت کردم بابت مطالبات حقوقیم و بیمه و کارفرما محکوم شد به پرداخت آن، از طرفی یک اظهارنامه حقوقی جهت مطالبه سفته برای کارفرما فرستادم اما کارفرما در جواب من اظهارنامه ای فرستاده و در آن مدعی شده سفته ای بابت حسن انجام کار از من دریافت نکرده. حالا من باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در متن سفته حسن انجام کار یا تضمین باید قید شود در غیراینصورت اثبات این موضوع سخت و دشوار خواهد بود .با توجه ب اینکه کارفرما منکر اخذ سفته از بابت حسن انجام کار بوده احتمال اینکه سفته را ب شخص ثالث واگذار جهت اقدام قانونی علیه شما هست . به استناد شهادت شهود استرداد سفته را مطرح نمایید

سلام اگر شخص ثالثی وجه سفته را مطالبه کند و شما نتوانید ثابت کنید که این سفته نزد کارفرما بابت حسن انجام کار بوده است محکوم به پرداخت مبلغ آن می شوید

با سلام شما تمام اقدامات لازم به جهت پیشگیری را انجام داده اید

درصورتیکه نتونید اثبات کنید باید وجه سفته را پرداخت کنید

سلام .
در صورت طرح دعوای حقوقی مطالبه وجه سفته ؛ ابتدای امر اثبات رابطه کارگر و کافرمائی بسیار ضرورت دارد
دوم اینکه در اظهارنامه بابت ادعا تون نسبت به ارائه سفته حسن انجام کار، شماره سفته و تاریخ تحویل را قید کرده اید ؟
سوم برای مشاوره کامل در خصوص سوال تون، متن اظهارنامه ارسالی شما به کارفرما و جوابیه آن باید ملاحظه و بررسی شود
موفق باشید

با سلام
چنانچه دلیلی از جمله شهادت شهود مبنی بر دادن سفته به کارفرما از جهت ضمانت حسن انجام کار دارید ، می توانید نسبت به مطالبه آن اقدام حقوقی نمایید .

معمولا عرف روابط کارگر و کارفرما سفته جهت حسن انجام کار است اگر شاهدی دارید دعوای استرداد سفته را طرح کنید