شرایط برای آزادی مشروط چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #91955165

سلام من جرمم معاونت در سرقت مقرون به ازاره ۳سال حکم دارم تا ۱۵ فروردین که مرخصیم تمام میشه تقریبا ۷ ماه از حبسم گذراندم برای ازادی مشروط میگن باید یه سالشو بکشم راهی وجود نداره که از پایان حبس، یا جهادی یا راهی که دیگه نرم استفاده کنم؟ هیچ سابقه ای ندارم ..در ضمن دیسک کمرم فشار به سیاتیکم اورده کمرم درد شدید داره ام ار ای دارم ..

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ه تجویز ماده ۵۸ قانون جدید مجازات اسلامی دادگاه صادر کننده حکم می تواند به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام پس از گذراندن نصف حبس در مورد محکومان به حبس بیش از ۱۰ سال و در سایر موارد پس از تحمل یک سوم مجازات با رعایت شرایط زیر حکم به آزادی مشروط راصادر کند:

محکوم در مدت اجرای مجازات همواره از خود حسن اخلاق ورفتار نشان دهد.
حالات و رفتار محکوم نشان دهد که پس از آزادی، دیگر مرتکب جرمی نمی شود.
به تشخیص دادگاه محکوم تا آنجا که استطاعت دارد ضرر وزیان مورد حکم یا مورد موافقت مدعی خصوصی را بپردازد یا قراری برای پرداخت آن ترتیب دهد.
محکوم پیش از آن از آزادی مشروط استفاده نکرده باشد.

با سلام و احترام
آزادی مشروط باید یک سوم محکومیت گذرانده شود راهی ندارد
بعد از گذشت یک سوم درخواستی جهت آزادی مشروط بدهید