تقاضای طلاق به عسر و حرج زوجه در زمان نشوز وی چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۵ #91938166

با سلام.
زوجه به مدت ۳ سال ترک منزل نموده و در منزل پدرش سکونت دارد. نشوز وی در دادگاه با صدور اجراییه محرز شده است. حال زوجه به علت عسر و حرج تقاضای طلاق داده است. آیا اصولا دادگاه با ادعای عسر و حرج زوجه در زمان نشوزش مجوز طلاق صادر می نماید؟
حتی اگر زوجه در عسر و حرج قرار گرفته باشد، چون این موضوع به علت نشوز خودش ایجاد شده، علی الاصول دادگاه نباید به وی اجازه طلاق گرفتن بدهد. زیرا با این روش بدعتی ایجاد می شود که زنی که دنبال طلاق است، بعد از مدتی عدم تمکین با ادعای عسر و حرج برای خود حق طلاق ایجاد می کند!

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فراغ از مسایلی که شما مطرح نمودید تشخیص عسر و حرج با قاضی دادگاه خانواده است

اگر مدت زیادی از اختلافات به وجود آمده گذشته است و زوجه علی رغم محکومیت به تمکین حاضر به ادامه زندگی نیست بهترین و عاقلانه ترین اقدام مذاکره و سازش در خصوص طلاق به صورت توافقی می باشد.

با سلام
ترک منزل توسط زوجه مصداقی از عسر و حرج نمی باشد که برای وی حق طلاق ایجاد نماید زیرا عدم تمکین ایشان قبلا اثبات شده است و ایشان باید اثبات نمایند مراجعه به منزل نموده اند

سلام
مصادیق عسر و حرج می تواند متعدد باشد و تشخیص این امر به عهده دادگاه است که با استماع اظهارات طرفین و بررسی اوضاع و احوال آنها و علت نشوز به موضوع رسیدگی می نمایند
شما سعی کنید با توافق و وساطت بزرگان فامیل یا با انجام مشاوره به نحوی مشکلتان را حل و فصل نماید.