بدلیل مخالفت مالکین برای مشارکت در نوسازی چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۵ #91925555

با عرض سلام
برای مشارکت نوسازی از ۳۰ واحد فقط ۲ واحد مخالف هستند. سن بنا ۲۵ سال ولی تاسیسات و.. اصلا قابل استفاده نیست و هر روز احتیاج به تعمییر داره. برای راضی کردن این ۲ واحد چه راهی پیشنهاد میکنید. ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که اکثریت ساختمان مالکین ساختمان موضوع را موافق باشند آن دو واحد باید تبعیت از نظر اکثریت کنند

با سلام و ادب
دادخواست حقوقی مبنی بر تخلیه ملک جهت بازسازی ارائه نمایید.اگر در نظریه کارشناسی فرسودگی آپارتمان تایید شود.واحدهای مخالف باید تبعیت کنند.

درود
تصمیم اکثریت ملاک است و اقلیت باید پیروی کنند.

سلام
اگر هیات مدیره ساختمان بازسازی و نوسازی را ضروری تشخیص دهند آن واحد ها مکلف به تبعیت هستند.

در صورتی که به تشخیص سه نفر از کارشناسان رسمی دادگستری، عمر مفید ساختمان به پایان رسیده یا به هر دلیل دیگری ساختمان دچار فرسودگی کلی شده باشد و بیم خطر یا ضرر مالی و جانی برود و اقلیت مالکان قسمت‌های اختصاصی در تجدید بنای آن موافق نباشند، آن دسته از مالکان که قصد بازسازی مجموعه را دارند، می‌توانند بر اساس حکم دادگاه، با تامین مسکن استیجاری مناسب برای مالک یا مالکانی که از همکاری خودداری می‌ورزند، نسبت به تجدید بنای مجموعه اقدام کنند
دادخواست الزام به تجدید بنا بجهت فرسودگی و تخلیه بدهید