تغییر شغل از آرایشگری به شغل دیگر بعلت فوت مالک چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۷۸ #91885

ملکی را ۷۰ سال است که بصورت دادن مبلغی در اختیار دارم.مالک فوت نموده و وراث ردیف اول وی هم فوت کرده وملک به نسل سوم وراث رسیده. ولی هیچ کدام از افراد به مدت ۲۶ سال است که هیچ سندی جهت اثبات حق مالکیت خود ندارند ومن اجاره سالیانه این ملک را ۲۶ سال است که به صندوق دادگستری واریز مینمایم.ضمنا ملک بصورت مشایی بوده ۵ درب مغازه ودو باب خانه میباشد وبه مدت ۵۰ سال عوارض ونوسازی به شهرداری وهمین طور مالیات بر ارث را به اداره دارایی بدهکار میباشند.پدر اینجانب هم فوت نموده وسرقفل هم وراثی شده که خوشبختانه یک نفر وکالت بلاعزل دارد .در حال حاضر قصد فروش داریم ولی کسی این ملک را با شغل ارایشگری موجود نمیخرد ونیاز به تغییر شغل داریم با توجه به اینکه مالکین هیچ گونه قدرت وتمکن مالی ندارند تا ثابت کنند مالک هستند به دلایل بالا.وضعیت ما چیست نه کسی است که ما از او مجوز تغییر شغل را بگیریم ونه کسی است که ما سرقفل مغازه را از او طلب کنیم. خواهشمندم در این مورد راهنمایی بفرمایید.دادگاه هم تجویز منافع را با شغل مندرج در اجاره نامه مجوز میدهد.در صورت وجود راه حلی با این شماره تماس بگیرید

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با وجود وراث برای ملکیت و اثبات مالکیت از سوی آنها شما باید از آنها اذن دریافت کنید در غیر این ضورت برای تغییر شغل اقدام کنید منجر به ابطال قرارداد شما می شود.

بله به دلیل عدم وجود مالکین شما میتوانید برای تغییر شغل از طریق دادگاه برای آن اقدام نموده و سپس برای فروش نیز اقدام کنید.