آیا راهی هست بتوان سفته را پشت نویسی کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۳ #91878669

با سلام
سفته ای ۹۰ میلیون تومانی و در حضور صاحب سفته درج مبلغ شده به مبلغ ۴ میلیون تومان که خط خوردگی هم دارد به امضاء و انگشت رسیده و پشت سفته را هم سفید امضا و انگشت زده
حال پس از گذشت ۵ ماه مبلغ بدهی ایشان به میزان ۲۰ میلیون رسیده
و مبلغ ۲۰ میلیون را پیگیری کنم
با تشکر

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مخاطب بزرگوار ؛ به دلیل عدم شفاف سازی سوال مطروحه ، بهتر است سوال را بطور کامل شفاف سازی نمایید یا در صورت ممکن از طریق رزرو مشاوره تلفنی اقدام نمایید .
اگر سفته به شما واگذار نموده اند چرا صرفا پشت سفته امضاء شده ؟
در مقابل برگ سفته چه چیزی قید شده و چه کسی امضا نموده ؟
حال مبلغ سفته ۹۰ م میباشد یا ۴ میلیون ؟
چرا مبلغ سفته به ۲۰ میلیون رسیده ؟
با سپاس