شخصی خفتگیری کرده باشد و سابقه ای نداشته باشد و ۴ نفر شاکی دارد قاضی با آزاد کردن وثیقه وی موافقت می کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۵ #91876297

سلام آیا کسی که تابحال سابقه کیفری نداشته وخفتگیری وآدم ربایی کرده وچهارنفر شاکی داره قاضی وثیقه وی را آزاد می کند؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تعیین قرار کیفری با مقام قضایی می باشد

درود بستگی به نظر مرجع قضایی دارد

سلام بستگی به چگونگی ادم ربایی دارد . که ایا مرتکب یک یا چند نفر بوده اند و ایا فرد ربوده شده طفل بوده یا نبوده و ... و حسب مورد قرار وثیقه صادر می شود و تا پاین صدور حکم قطعی و اجرای حکم در توقیف می ماند . رفع توقیف وقیقه منوط به این است که متهم خود را به زندان معرفی کند .

با درود فراوان
بستگی به نظر قاضی دارد .