چگونه میتوانم گواهی مبنی بر باکره نبودن بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۴ #91858624

با سلام.
من ۲۱ سالمه و جدای خانواده زندگی میکنم..باکره نیستم و میخاهم صیغه ی فردی بشوم..
برای اینکار باید گواهی مبنی بر باکره نبودن بگیرم تا بتونم بدون اجازه پدر ازدواج کنم..برای اینکار آیا پزشکی قانونی به خانواده اطلاع میدهند؟ یا مشکلی برای من ایجاد میشود؟
میشه روال کار رو برام بگین..با تشکر

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تکمیلی :
با مراجعه به پزشک زنان گواهی بگیرید، اقرار شما نیز خود مثبت ادعا است.

باسلام با مراجعه به دفتر ازدواج جهت معرفی به پزشک معتمد یا پزشکی قانونی معرفی نامه اخذ نمایید.

با درود
اگر باکره نمیباشید به طرف مقابل خویش بیان کنید زیرا ممکن است تبعاتی برایتان به بار آورد.

برای اخذ گواهی عدم باکرگی می توانید از طریق پزشک متخصص زنان اقدام نمایید

با سلام
گواهی پزشک متخصص جهت تصدیق و اقرار شما در دفتر ازدواج معتبر است .

می توانید از پزشگ قانونی گواهی بگیرید

درود
از پزشک زنان می توانید گواهی بگیرید