اگر من قبول نکنم که راننده مقصر بوده ام حکم دادگاه در مورد دیه و زندان چطور میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۵۶ #91804798

سلام بنده مالک خودرویی هستم که در دادیاری بدلیل تصادف جرحی و فرار راننده پرونده دارد و مدارک شاکی از جمله ۱۱۰ و اورژانس و نظریه کارشناسی و شاهد و پزشکی قانونی همگی بر علیه پلاک بنده است ولی راننده را ندیده اند درحالیکه بنده اصلا تصادف نکرده ام و متاسفانه هیچ مدرکی برای اثبات اینکه ماشینم در کوچه پارک بوده ندارم سوال من این است که اگر من قبول نکنم که راننده مقصر بوده ام حکم دادگاه در مورد دیه و زندان چطور میشود و بیمه ثالثم آیا با عدم قبول من خسارت دیه را میدهد؟
لطفا جوابم را کامل و واضح بدهید

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت داشتن بیمه شخص ثالث،بیمه موظف به پرداخت دیه می‌باشد.
شما میتوانید برای اثبات بی گناهی خود شهود را به دادگاه معرفی کرده و در نهایت رای به صلاحدید قاضی صادر می‌شود

گر شخصی بدون اجازه مالک از خودرو او استفاده نماید و خسارات مالی و جانی پیش بیاید، مسئولیت نهایی با شخص راننده است. البته در این خصوص نظر کارشناس وکروکی وسایر امارات به مسر پرونده شما کمک م کند ....در صورت بیمه بودن وسیله نقلیه، به نام مالک یا دارنده، شرکت بیمه خسارت دیه و خسارات را می‌پردازد.اید در نظر داشت که در این حالت نیز تعقیب کیفری راننده همچنان به قوت خود باقیست. در تمامی موارد فوق حق انتخاب با خواهان / شاکی است که کدام مسیر را جهت مطالبه خسارت برگزیند.

سلام
بیمه مکلف به پرداخت دیه است در صورت داشتن بیمه شخص ثالث
دادگاه طبق کروکی و نظر کارشناس رسمی دادگستری رای صادر می نمایند

با سلام
اولا در صورتیکه شما مقصر نیستید میتوانید با معرفی شهود یا با اثبات به هر نوعی که شده مبنی براینکه در تاریخ تصادف شما در جای دیگری بوده اید
دوما در صورت عدم پیدا شدن راننده مقصر دیه از صندوق خسارات بدنی به مصدوم پرداخت خواهد شد

با سلام. شما می توانید به نظر افسر کروکی اعتراض کنید. بهترین راه حل این است که شما تشریف ببرید به واحد حقوقی بیمه ای که ماشین تون تحت پوشش هست و جریان را برای آن ها توضیح بدهید در عین صداقت تا آن ها هم اقدام کنند.

دادگاه با توجه به کلیه ادله مستندات موجود حکم صادر میکند اما اگر با توجه به روند پروند جرمی اثبات نشود شما مستلزم پرداخت وج دیه یا محکومیتی نخواهید شده

باسلام دادگاه طبق کروکی اولیه و نظرات کارشناسان رسمی دادگستری رای صادر می نمایند درصورتی که خودرو شما بیمه شخص ثالث داشته باشد و محکوم شوید ملزم به پرداخت دیه وخسارت است.