خودروی خودر ا فروختم بدون هیچ مبایعه نامه و قراردادی و حتی ثمن معامله را کامل ندادند چه طور برای استرداد خودرو اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۳ #91739500

با سلام بنده به دلیل نیاز مالی شدید خودرو خود را به اقساط به یکی از بستگان که در کار خرید و فروش خودرو است فروخته ام کمی از مبلغ را 1 اسفند دریافت نموده و قرار بود یک چک هم برای مابقی پول به من ارائه دهند خودرو را بدون هیچ گونه نوشته ای از من گرفته اند و چک را هم تا امروز به من نرسانده و طی تماس های مکرر به امروزو فردا موکول میکنن من هم بدون چک نتوانستم خودرو تهیه کنم و سرم بد جور کلاه رفته است چون نه توانستم با چک خودرو تهیه کنم و نه افزایش مبلغ قسطی فروختن را به من گفته اند چگونه میتوانم خودرو خود را پس بگیرم؟با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا اظهارنامه بفرستید تا خودرو را مسترد کند . در غیر این صورت می توانید دادخواست استرداد خودرو مطرح کنید .
ضمن این که با شهادت دو نفر شاهد نیز می توانید بیان کنید خودرو نزد این فرد امانت داده شده و الان آن را پس نمی دهد و مرتکب خیانت در امانت شده است .

با درود فراوان
باید عنوان کنید خودرو را به یکی از بستگان قرض داده اید که چند روزی کارشان را انجام دهند اکنون حاضر به استرداد نیستند و توقیف خودرو را بخواهید اصلا هم عنوان نکنید که فروخته اید و اگر گفتند پول دادم منکر شوید و اگر بحسابتان واریز نموده بگویید که اجاره روزانه را ریخته اید که توافق شفاهی کرده بودیم در اونصورت بگویید که خودرو را به بستگانتان اجاره روزانه داده اید .