آیا فروشنده می تواند قرارداد فروش ملک را فسخ کند

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۲ #91733652

من 3 روز پیش یک ملک رو خریدم و دیروز چک 100 میلیونی اولم وصول شد امروز فروشنده تماس گرفته میگه بنگاه سند ملک رو برای انجام کارهای انتقال به من نمیده و من میخام قرار داد رو فسخ کنم و 100 میلیون تومنتم بهت میدم حق فسخ تو قرارداد 50 میلیون قید شده من چیکار باید انجام بدم؟
اصلا حرفش که سند رو بنگاه باید بش بده درسته ؟ بنگاه میگه من خودم میرم دنبال کارا انتقال سند و اگه سند رو بش بدم میتونه بره جای دیگه ملک رو معامله کنه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درمورد فسخ قرارداد باید به بندی که درمورد فسخ در قراردادشما وجود دارد مراجعه کنید اگر حق فسخ تعیین شده باشد این اقدام از طرف هرکدام از طرفین باشد فسخ را باید پرداخت کند.