اگر دادگاه به بنده حکم ۶ ماه زندان بدهند بنده می توانم با وثیقه آزاد شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۱ #91721962

باسلام از من بابت ترک انفاق شکایت شده می خواستم پرسم اگر دادگاه به بنده حکم ۶ ماه زندان بدهند بنده می توانم با وثیقه آزاد شوم یا خیر و اگر درخواست تجدید نظر بدهم تا روز تجدید نظر باید در زندان باشم یا خیر

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما به رای دادگاه بدوی اعتراض کنید و تجدید نظر خواهی کنید تا تعیین تکلیف موضوع از سوی دادگاه تجدید نظر حکم دادگاه بدوی اجرا نخواهد شد لذا در صورت محکومیت به حبس باید مجازات را تحمل فرمایید

در صورت قطعیت حکم خیر
در حال حاضر اصولا حبس صادر نمی شود نگران نباشید ممکن است به جزای نقدی محکوم شوید

درود و عرض ادب
حبس مساعدت های قانونی خود را دارد و نمی توان با وثیقه آزاد شد و اگر منظور شما بازداشت موقت است تغییر تامین کیفری منئط به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده می باشد.

باسلام
فقط در صورت قطعی شدن حکم و عدم جلب رضایت شاکی به زندان خواهید رفت. چنانچه حکم زندان قطعی وتعزیری باشد باید زمان حبس را بگذرانید. و پس از سپری کردن یک سوم مدت حبس وجلب رضایت شاکی میتوانید از آزادی مشروط استفاده نمایید.

اگر تجدید نظر خواهی بکنید تا صدور رای از دادگاه تجدید نظر حکم اجرا نخواهد شد.اگر حکم زندان صادر بشه امکان آزادی با وثیقه وجود ندارد.