آیا با ادعای شخصی مبنی بر خرید این ملک به صورت قولنامه ای، امکان اینکه زمین را از من بگیرند وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۰۶ #91673766

باسلام
۲ سال پیش زمینی را از ۶ وارث به قیمت ۹۰۰ میلیون خریداری کردم و بابت آن یک باب آپارتمان و نیمی پول نقد پرداخت کردم،تمام استعلامات درست بود و سند تک برگ به نام من صادر شده است، الان قصد ساخت دارم،یک مدعی پیدا شده که زمین را ۳۴ سال پیش از متوفی (پدر همان ۶ وارث) قولنامه ای خریداری کرده اما برای سند اقدام نکرده است. مدارک پرداخت وی نیز توسط بانک امحا شده است (چکی که بابت خرید ملک به متوفی پرداخت کرده است).
۱. آیا امکان اینکه زمین را از من بگیرند وجود دارد؟
۲. الان قیمت زمین ۳ میلیارد شده است، اگر زمین را از من بگیرند ۶ وارث فروشنده باید به من فقط ۹۰۰ میلیون پرداخت کنند یا با توجه به اینکه من برای خرید زمین ۲ باب آپارتمان دیگر را فروختم (نقل و انتقالات مالی آن در بانک موجود است که از محل فروش همان آپارتمان ها پول نقد آپارتمان را پرداخت کردم) باید به من ۳ میلیارد خسارت بدهند؟
۳. اگر ۶ وارث فروشنده و مدعی جدید جهت کلاهبرداری از من اقدام کرده باشند چه کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فعلا شما مالک هستید و ایشان اگر ادعایی دارد بایستی آنرا اثبات نماید ، در صورت ابطال شدن سندتان شما حق رجوع به فروشندگان را دارید و خساراتتان را میتوانید دریافت نمایید

فعلا شما برابر همان سند رسمی قانونا مالک محسوب می شوید مگر مدعی تقاضای ابطال سند شود و در دادگاه اثبات کند در اینصورت سند شما باطل وشما هم می توانید از وراث شکایت فروش مال غیر (کلاهبردار) کنید درصورت محکومیت آنها محتمل کلیه خسارت شمایند واز جهت حقوقی موضوع برای استرداد ثمن چنانچه شرط کشف فساد وبنرخ روز مبایعه نامه نموده اید می توانید هم اقدام کنید