همسایه وارد ساختمان نیم کاره اینجانب شده و ساختمان مرا تخریب کرده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۵ #91615356

سلام
جنب ساختمان من یک آپارتمان در حال ساخت هست که ۵۰ درصد آن ساخته شده و فقط درب های آن نصب گردیده. در مراحل ساخت این آپارتمان صدمه های زیادی به ساختمان من وارد شده و هنوز مالک آپارتمان در حال ساخت هیچ کاری نکرده و چند روز قبل شب به هنگام بارندگی به ایشان اس ام اس و زنگ زدم که بیا مسیر ناودانی ها که به طرف ساختمان من هستش تغییر بدیم که داره زیر فونداسیون نفوذ میکنه ولی ایشان جواب ندادند که مجبور شدم به یکی از دوستان ایشان زنگ بزنم که دوستشان گفتند خودت برو داخل و مسیر ناودانی را عوض کن مشکلی نیست که من هم اینکار را کردم. دیروز یک ابلاغیه اومد دم در از شورای حل اختلاف که هفته بعد در ساعت خاص برم اونجا. من امروز رفتم تا ببینم موضوع چیه دیدم مالک آپارتمان نوشته من به ساختمان مراجعه کردم و دیدم وسایل جابجا شده و به پاسگاه زنگ زدم و با شهادت یکی همسایگان فهمیدم آقای ... همسایه دیوار به دیوار در روز بارندگی جهت عوض کردن مسیر ناودانی وارد ساختمان نیم کاره اینجانب شده و ساختمان مرا تخریب کرده. البته من فقط دو عدد لوله جابجا کردم و جلوی ناودانی گذاشتم.در ضمن در پرونده کاغذ پاسگاه و نامه دادستان را از دور دیدم. حالا من چیکار کنم بهتر هستش؟؟ روز شورا چی بگم متشکرم. لطفا راهنمایی کنید. من بار اولم هستش به همچون جاهای میروم.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام جنابعالی قانونی نبوده و لی از انجایی که برای جلوگیری از ضرر احتمالی بوده جای دفاع دارید .

با سلام
جنابعالی نیازمند دفاع تخصصی در دادگاه دارید علی الحساب در جریان باشید که مجازات تخریب حبس است و شما باید کامل و جامع در دفاع خود اقدام نمایید و دلایلی مبنی بر مزاحمت همسایه خود در دادگاه ارائه دهید.

درودبرشما
بیان کنیدبرای دفع ضررازخود اینکارراانجام دادیدوقبلاهم چندبار به مالک تذکردادیدکه توجهی نکرده است