سهم الارث مرحوم برادرم را خواهان است؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۴ #91610430

سلام علیکم. پسر خاله مان بجای طلب شفاهی اش یک ملک کلنگی پدری، از ما میگیرد ۴ طبقه میسازد و میفروشد.انتقال این ملک توسط فقط وکالت بلاعزلی که مرحوم پدرم ( فوت سال ۹۰ ) به مرحوم برادرم ( فوت سال ۹۱) داده بود، صورت گرفته بود حالا که همسر برادر مرحومم از این نوع انتقال خبر داشت مداوم پسر خاله مان را تحت فشار میگذارد که من سهم الارث همسرم را از آن ملک پدری میخواهم. برادر مرحومم ملک کلنگی را بدون هیچ گونه بیع نامه و دریافت پول داده، که پسر خاله ادعا کنه خریده.
۱__ نهایت این دعوا در ظاهر چیست؟؟
کارشناس بگیرد قیمت گذاری بشه (( ۴ تا سند واحد ساخته شده باطل میشه و ملک کلنگی به مزایده میرود، یا بحث تلف مال بخاطر تغییر وضعیت از کلنگی به ۴ واحد نوساز با ۴ مالک جدید رخ میدهد و فقط مبلغ کارشناسی پرداخت میشه؟؟؟

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت با فوت و حجر از بین می رود

با فوت وکالت از بین می رود و همسر برادرتان نمی تواند اقدامی کند.

باسلام
با فوت یکی از طرفین وکالت نامه،وکالت نامه باطل میشود

بسمه تعالی " برادر یزرگوار و عزیز .. برابر مطالب حضرتعالی و با توجه به مطالب مدکور بنده حقیر بطوزر کلیت موضوع پاسخ دادم اما چنانچه بخواهیم دقیقتر بیان کنیم باید تفکیک سوالات نیزتوجه کنیم .. داداش خوبم سوال حضرتعالی به طور خلاصه چنین بود که پسر خاله شما با وکالتنامه برادر مرحومتان از پدر مرحومتان داشته انتقال ملک داده و اینک همسر برادرتان ( که خداوند غریق رحمتشان کند )مدعی سهم الارث از ملک انتقال داده شده توسط پسزخاله محترمتان میباشد :
۱) بر ملک انتقال یافته که نمیتوان مدعی شد که همسر برادرتان سهم الارث از آن مطالبه نموده پس سهمالارث از آن منتفی ست( شرط انتقال در زمان حیات آن مرحومان قرار داده شده )
۲) مشخصا مرقوم نفزمودید وکالتنامه برای چه عنوانی به اخوی مرحوم داده شده که احتمال به شبهه بر این قرار داده شد که وکالتنامه برای انجام کاری برای انتقال بهپسر خاله صورت گرفته که همچنان سهم الارثی بر آن متصور نخواهد بود و اگر وکالتنامه انتقال بنام اخوی بوده و از ایشان به پسرخاله منتقل شده که همچنان تمامی وکالتنامه بدوی و ثانوی باطل اما انتقابل بقوت خود باقیست پس همچنان ارثی وجود ندارد
و نکات بسار ریزی در این باب که از حوصله جمعی خارج است پس منتج به خلاصه نویسی بنده حقیر گردید

به مهر
با فوت وکالت از بین می رود
اداره ثبت کسی را مالک می شناسد که ملک در دفتر ثبت اسناد به نام ایشان باشد(پدر بزرگ)
حال اگر بین پدر و برادر مبایعه نامه ای به ضمیمه وکالتنامه باش همسر برادر می تواند محق باشد
در غیر اینصورت دعوی ایشان محکوم به بی حقی خواهد بود.

بسمه تعالی : با توجه به ابطال وکالتنامه بعد از فوت موکل یا وکیل و شزحی که فرمودید ،، هیچ حقی برای همسر برادر مرحومتان متصور نیست و یقینا دادگاه خواسته ایشان را رد خواهد نمود و بی حقی ایشان را صادر مینماید