چجوری میتونم یارانمو جدا کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۰ #91552749

سلام من در حال جدا شدن هستم ولی هنوز طلاق نگرفتم یه ساله درگیر جدا شدنمو دادگاه و دادگا کشی داریم میخواسم ببینم چجوری میتونم یارانمو جدا کنم الان یه ساله دستشه بمنم هیچی نمیده

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید از طریق مراجعه به شعبه درخواست دستور جدا نمودن یارنه به علت عدم پرداخت نفقه اقدام نمایید !

با سلام
به دلیل اینکه هنوز طلاق انجام نشده کار سخت خواهد بود
میتوانید به شعبه رسیدگی کننده طلاق مراجعه و با ارایه درخواستی مبنی بر مطالبه یارانه به دلیل عدم تمکن مالی ، تقاضای دستور بر جداسازی یارانه را نمایید

مراجعه به فرمانداری شهرستان و ارایه مدارک مربوطه