از چه راهی میتوانیم این حکم را تصحیح کنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۶ #91549326

سلام
شخصی هستم که به خیانت در امانت محکوم به ۶ ماه حبس سپس به استرداد امانت (دام) با نظر هییت کارشناسان شده ام با جمع بندی اصل و نتیجه ... سود ... و .. کلا بمبلغ ۵۰۰ میلیون نظریه را به دادگاه ارایه کردند .حال در رای صادر شده علاوه بر ۵۰۰ میلیون به استردار یک دوم
مال نیز محکوم شدم در صورتیکه دوباره از کارشناسان نظر تکمیلی خواسته اشاره به اینکه اصل مال (یک دوم) را در مبلغ فوق محاسبه و همان نظر قبلی را تایید کردند. قاصی صادر کننده رای به شهری دیگر منتقل یافته. اینجانب به دادگستری مربوطه مراجعه کردم و جواب دادند که ما هیچ کاری نمیتوامیم بکنیم اعاده دارسیم رد اصلاح حکم رد مراجعه به استان ارشاد به صلح و سازش ضمنا قاضی صادر کننده رای بر اشتباه بودن در انشاء رای را قبول دارد اما...... از چه راهی میتوانیم این حکم را تصحیح کنیم قاضی صادر کننده رای چه وظیفه در قبال این حکم اشتباه را دارد ایا دادستانی قضات میتوانند تا زندان نرفتم کاری بکنند کلا فریاد رسم در این قوه قضائئه کیست
خداوند به شما خیر دهد

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معلوم نیست منظورشما چی هستش ولی دادگاه صادرکننده رای درصورت سهو قلم میتواندنسبت به اصلاح رای اقدام نماید

اصلاح رای بدلیل سهو قلم از دادکاه صادر کننده حکم امکانپذیره
اگر حکم شما قطعی نشده میتوانی به نظر هیات کارشناسی اعتراض بدین

با سلام در صورتی که خود قاضی اقدام کنند انجام خواهد شد در غیر اینصورت راه دیکری را انتخاب کنید

سلام
قاضی صادر کننده رای میتواند اگر سهو قلم بوده باشد اصلاح کند

در خصوص اصلاح رای به دلیل سهو قلم، قاضی صادر کننده این امکان را دارند که رای را تصحیح نمایند.........

اینجا هم شما در رای استرداد اموال و هم در حبس اعتراض دارید پس به شعبه مربوطه مراجعه کرده و با اثبات سهو قلم قاضی،تا رای را مجددا بررسی کنند و سپس رای صحیح صادر کنند.

دروود ،دادگاه صادر کننده حکم قطعی سهو قلم را تصحیح مینماید.