عدم وجود انباری در ملک موجب فسخ معامله خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۹۰ #91548

با سلام. احتراما ضمن تشکر من یکدستگاه اپارتمان را که توسط شرکت تعاونی مسکن محل کار ساخته شده در سال 95.10 به شخصی فروختم. متاسفانه در هنگام تنظیم قولنامه من به بحث وجود انباری توجه نکرده . در قولنامه حدود 2متر انباری قید شده است ولی متاسفانه اپارتمان مذکور انباری ندارد و این موضوع نیز طی این مدت توسط خریدار که ساکن بوده مشخص بوده است.حالا که سند اماده شده و اماده انتقال است موضوع انباری از طرف خریدار مطرح شده است. من در این مرحله چه اقدامی میتوانم انجام بدهم. لازم به ذکر است مبلغی را جهت انتقال سند فروشنده هنوز پرداخت نکرده است. متراژ در قولنامه حدود112متر و حدود2متر انباری ذکر شده. در سند اماده شده متراژ 111.96قید شده و فاقد انباری مبلغ مورد معامله 255میلیون بوده که مبلغ45میلیون در،زمان انتقال به من داده میشود.

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه خرید ملک مذکور به همراه انباری بوده باشد لذا ایشان حق فسخ خواهند داشت به دلیل اینکه شرط موجود نمیباشد ولی میتوانند معامله را فسخ نکنند و فقط مابه التفاوت آن را مطالبه کنند.