با گرفتن سیم کارت بدون اطلاع من، چگونه از طریق قانونی پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #91533260

شخص یا دفتر پیشخوان آشنا داشته یا حالت دیگر، به هرحال چطوری میشود بدون کارت ملی من سیمکارت خریده و ۱۰ ساله استفاده میکنه، میتونم شکایت کنم؟ جرمش چیه؟ چون اگر من در یک روستای دور افتاده مرزی و سیم کارتی بنامم نبود که مطلع شوم این شخص تا مدت نامعلومی از این سیمکارت استفاده های بجا و بیجا باید میکرد، آیا این سهل انگاری بنده است در صورتی که دولت سال ۹۷ گفت سیمکارتهایی که بنامتان نیست سوزانده میشود، این درصورتیست که این شخص نه تنها نگذاشته سوزانده شود نمیدونم به چه طریقی خرداد ۹۷ سیمکارت قدیمی را جدید و میکرو کرده که از اینترنت بهره مند بشه و شاید کلاهبرداری میکرده چون اصرار به نسوزاندن این سیمکارت دارند و میگن خیلی مهمه!چرا با کارت ملی خودش که اون موقع رایگان هم میدادند نگرفته و به چه علت؟ حتی دفتر پیشخوان ایرانسل تماس گرفتند اسم کامل بنده را بعد از ۱۰ سال گفت که من نه ایشون را دیدم نه میشناسم. حتی پرسیدند که شما چطور تعویض به میکرو کردید جواب ندادن و من و من کردن. چند سال پیش یکبار هم تهدید شده ام و حالا پیش خودم میگم احتمالا به همین سیمکارت ارتباط داشته. تو را خدا راهنماییم کنید و بگید مجازاتش چیه؟ اگر شکایت کنم دستم به جایی بند میشه یا نه؟؟؟ ببخشید طولانی شد، با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، از طریق طرح شکایت کیفری اقدام نمائید، قطعا حل خواهد شد ...

با در دست داشتن کارت ملی به یکی از دفاتر پیشخوان و همه آن سیم کارتها را قطع کنید