چگونگی شکایت بر روی خودرو فروخته شده را لطفا شرح دهید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۶ #91520592

ماشینمو قول نامه کردم اما سند و پلاک به نام خودمه هنوز . قسمتی از مبلغ را خریدار پرداخت نکرده حالا میخوام شکایت کنم . هیچ کپی از کارت و سند ندارم و اصلش دست خریداره

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دادخواست مطالبه باقیمانده پول که از خریدار طلبکار هستید و نیز دادخواست الزام خریدار به انتقال رسمی گرفتن اتومبیل را مطرح کنید تا به مرجع قضایی ارسال و رسیدگی شود
نداشتن کپی اسناد مشکل ایجاد نمی نماید
شما فقط باید قرارداد فروش خود را داشته باشید و مرجع قضایی خودشان از راهنمایی و رانندگی در مالکیت را استعلام می نمایند