امکان درج اختراع جنگی ثبت شده در تراشه کارت پایان خدمت

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۳۲ #91514184

سلام و خسته نباشید، در دوره خدمت سربازی، اطلاعات سوابق خدمتی در یگان در تراشه کارت پایان خدمت ثبت می‌شود یا خیر؟ من در دوران خدمت یک اختراع جنگی در حوزه نظامی داشتم که به اطلاع ستاد کل رسید و مورد تایید نیروهای مسلح واقع شد و مدارکی از ستاد کل از طریق یگان محل خدم به دستم رسید، می‌خواستم سوال کنم این موضوع و اسناد آن که چند نسخه از آن در پرونده من در یگان محل خدمت موجود بوده است در کنار سایر اطلاعات مرسوم به نظام وظیفه جهت ثبت در تراشه کارت پایان خدمت ارسال می‌شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در تراشه کارت پایان خدمت فقط اطلاعات مربوط به تاریخ شروع و خاتمه خدمت، یگان های آموزشی و محل خدمت درج می شود و به اختراع اشاره ای نخواهد شد.

سلام درکارت پایان خدمت درج نمیشود از طریق سازمان ثبت اختراعات فورا پیگیری کنید

با سلام
برای این موارد به نظام وظیفه و ارگان های مربوط مراجعه کنید

با سلام،از طریق نظام وظیفه و مرجع مربوط به ثبت اختراعات پیگیری کنید.

باسلام، در کارت پایان خدمت شما این موضوع درج نمی شود.

خیر این امکان وجود ندارد

سلام
در کارت پایان خدمت ثبت نمیشود و شما بهتر است هر چه سریعتر نسبت به ثبت اختراع اقدام فرمایید.