اون پول بعنوان مهرش حساب میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۸ #91494994

سلام وقت بخیر خانوم بده از تاریخ ۱۵ بهمن گذاشته رفته بعلت بیکاری ولی اینقدرپول داشتم که گرسنه نمونیم بعد از چند برادر و پدرش آمدن خونه مادرم برادرش به خانوادم بی احترامی کرد پدرشان گفت هر موقع رفتی سر کار من خانوم تو میارم بعد چند روز با مادر خانومم جرو بحث کردم ۱۰ روز بود به عید خانوم به بهانه ای بهم پیام داد با هم رفتیم بیرون حرف بزنیم بعد ۶ ساعت آمد خونه دیدن خانوادش آمد خالی کرد خونه رو جهیزشو برو وسایل من که خریده بودن بردن فقط لباس هام مونده بود تو خونه با مادر رفتم خونشون گفت برو سرکار و چرا تو خونه داد میزنی چرا بلند حرف میزنی منو میزنی از این حرف شدید پند بار به شوخی زد باشم اون آروم رو دست و پاهایش و هیچ فقط دست روش بلند نکردم اون به شوخی همین کار و میکرد ۱۵ دی ماه تازه خونه رهن کرده بودم مبلع ۴۵ میلیون تومان یک ماه قبل از این که خانومم بره پول برای من و از حساب من به صاحب خونه پرداخت شد ولی قول نامه بنام خانومم بود ۱۱ میلیون نقدی دادم ۳۴میلیون کارت به کارت کردم بعد رفته خونه رو فسخ کرده پولو گرفته از صاحب خونه یک هفته پیشم مهرشو گذاشته اجرا از طریق ثبت من هیچ مالی دیگه ای ندارم الان باید چیکار کنم اون پول بعنوان مهرش حساب میشه یا میتونم پس بگیرم ازش الان اظهار نامه فرستادم برگرده ۳ روز فرصت داره جواب بده با کمک مادرم ۴ میلیون پول دادم یک خونه اجاره کردم وسایل مورد نیاز زندگیم دارم ۷۰۰ تومن اجاره ماهانه باید بدم نامه الزام به تمکین آماده کردم که برم پیشخوان قضایی اقدام کنم استرداد وسایل خودم دادم با فاکتور الان یه جا کار پیدا کردم بعد ماه رمضان میرم سر کار قبل از اون کار گری میکردم ولی می گفتم باید کار ثابت داشته باشی راستی تلفن همراه منو میتونم توقیف کنن من منتظرم که زنگ بزن برای کار بهم ۲تا خط اعتباری دارم با یک گوشی لطفا راهنمایی بکنید ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در صورتی جزو مهریه محسوب میشود که شما این امر را اثبات نماید

سلام وقت بخیر. اگر قصد شما مبنی بر پرداخت مهریه اثبات شود تکلیفی در جهت پرداخت مهریه ندارید