میترسم تهدید به اجرای گذاشتن سفته کنه به نظر شما من چه کاری میتونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۶ #91475471

بنده طی یک اشتباهی به علت مطلع نبودن و بی اطلاعی تو محیط کارم به صاحب اون مغازه سفته ای امضا کردم (بدون نوشتن قرارداد یا هرچیزی)
بدون دست نوشته... الان هم تو این محیط مشغول به کارم ولی میخوام برم و میترسم من رو تهدید به اجرای گذاشتن سفته کنه به نظر شما من چه کاری میتونم انجام بدم

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نگران نباشید اخذ سفته از طرف کارفرما و به اجرا گذاشتن آن بدون اینکه در این خصوص تخلفی از شما سر زده باشد خلاف قانون و قابل شکایت است

سلام
در عرف ارائه ی سفته به کارفرما به منزله ی ضمانت حسن انجام کار میباشد.
در صورتیکه قصد ترک کار دارید میتوانید اظهارنامه ای مبنی بر استرداد سفته به طرفیت ایشان ارائه نمایید.

سلام
نگران نباشید اخذ سفته از طرف کارفرما و به اجرا گذاشتن آن بدون اینکه در این خصوص تخلفی از شما سر زده باشد خلاف قانون و قابل شکایت است