آیا امکان اعتراض به نظریه بازجویی، بلحاظ گزارش ناعادلانه وجود خواهد داشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۲ #91469214

در دادگاه کیفری به عنوان شاکی در پرونده جعل شکایت نموده و متوجه شده ام که گزارش بازجو که به دادسرا ارسال شده( در بررسی وکیلم از پرونده از گزارشات واصل شده متوجه شدم) به طور غیر واقعی و ناعادلانه بوده و جای شاکی و متهم عوض شده است راهکار و اقدام مناسب چیست ؟ فی الواقع با این گزارش غیر واقعی ، نظر و حکم قاضی نیز از واقعیات و جریان اصلی پرونده ، منحرف گشته است؟!

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ضمن یک لایحه موضوع را به شعبه مربوطه اعلام کنید.

باسلام.یک پرونده کیفری در طی مراحل رسیدگی حداقل چندین قاضی زگرو بخود خواهد دید.در مرحله دادسرا دادیار و دادیار ناظر و دادستانی،در مرحله رسیدگی بدوی قاضی شعبه دادگاه و در مرحله تجدید نظر دو قاضی مستشار و یک ریس شعبه ....پس شما در ابن مرحله می توانید ایرادات موجود در پرونده راطی لایحه ای مستند اعلام کنید .مطمنا مورد توجه قرار میگیرد

با درود اگر منتهی به صدور رای نشده طی لایحه ای موضوع را به مقام رسیدگی کننده اعلام نمایید

درود بر شما، بهتر است تا حکمی صادر نشده، این مساله را ضمن ارسال لایحه ای به شعبه ی موردنظر به نظر قاضی برسانید، تا اقدامات مقتضی انجام شود.

سلام.
اسم شما بعنوان شاکی در شکوائیه کاملا مشخصه و امکان جابجایی شاکی و متهم نیست ،ضمنا اینکه ظاهرا پرونده شما در مرحله ی تحقیقات مقدماتی و در جلساتی که دعوت خواهید شدمیتوانید مراتب ایرادات خود را به یازپرس مطرح نمایید..‌مگر اینکه متهم هم از شما طی شکواییه ی جدید اتهامی مطرح نموده و هردو پرونده تجمیعا در حال رسیدگی باشد

سلام. اگر هنوز قاضی رای نهایی را صادر نکرده، خودتان یا وکیلتان لایحه ای به شعبه ارایه و ماوقع را توضیح دهد. اگر رای از دادگاه صادر شده، اعتراض کنید و به نظر خلاف واقع بازجو نیز استناد کنید.