چه راهی پیش بکشم اون حکم قطعی تو دادنامه که بهش استناد کرده و باطل کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #91459052

در سال ۵۸ پدرم زمینی بمتراژ ۳۹۰۰ متر از آقایی خریداری میکند که اون آقا هم از خانمی که زمین متعلق به شوهرش بوده و فوت شده بود .پدرم در سال ۶۷ چند قواره به متراژ ۳۰۰ متر بفروش رسانیده وقتی در سال ۷۳ میخواسته زمین خریداران رو تحویل بده وراث مالک اصلی زمین از تحویل زمین ممانعت کرده گفتن که مادرمون اجازه فروش نداشته
در سال ۷۵ پدرم فوت کرد و همون روز تمام مدارک مربوط به قولنامه های مربوط به همین زمین و تمام چک سفید امضا و مبلغ دار و با تاریخ و بدون تاریخ و سفته و دفترهای حساب کتاب و قولنامه های دیگه رو زن دایی بابام از کمدش درآورد و برد بدون اطلاع و تحویل پسرش داد حتی واسه روشن شدن یه معامله و تسویه حساب باید به پسر دایی پدرم مراجعه میکردیم و اون فقط مدرک مربوط به همون معاملات و میداد و چقدم منت میزاشت یبار رو جریان یه چک سفید امضا بحثی پیش اومد و زد زیرش که این چک سوری بوده و در قبال چیزی نبوده ما چک رو بدون دریافت وجهی تحویل اون طرف دادیم پسر دایی بابام بقیه مدارک رو بهمون نمیداد میگفت اگر بهتون بدمش بحث پیش میاد و ماهم بعنوان امانت دارمون و احترام بزرگتری وقتی بهمون ندادش کوتاه اومدیم تا اینکه سال ۸۲ شکایتی در خصوص تحویل متراژ ۳۹۰۰ متر به دادگاه ارایه دادیم چند نفر با همین پسر دایی پدرم مدعی شدن از پدرم زمین خریدن به پسر دایی بابام گفتیم قولنامه هاشون اگر تو مدارک هست بهمون بده گفت اینا قولنامه دارن و همه هم اصل هستن حتی از خودشم گفت اصل داره و هست که با اعتمادی که بهش داشتیم قبول کردیم اما بعد از گذشت چند سال که ابلاغیه میومد واسمون و همینطور هم بقیه اشخاص ازشون خواستم قراردادهای اصلشون رو نشونمون بدن اما باز هم سرباز زدن که همین پسر داییم گفت که دارن تا زمانی که تو دادنامه حکم به نفع ما صادر شد و همین چند نفر با پسر داییم که از پدرم زمین خریده بودن هم تو دادنامه حکم بنفعشون خورده بود . با پیگیری های زیاد از پسر دایی پدرم خواستم تمام مدارک رو بده چند هفته امروز فردا میکرد تا بلاخره با سماجت ازش گرفتیمش دیدیم که قولنامه کپی خودش گذاشته رو پرونده که تو دادنامه حکم قطعی گرفته قولنامه اصلی نداشته و مارو فریب داده چون زیاد بش اصرار کرده بودیم که قرارداد اصل باید داشته باشی وقتی تمام مدارک رو تحویلمون داد دیدیم یه قولنامه جعل مربوط به همون قواره با همون تاریخ گذاشته رو بین قولنامه ها که مارو فریب بده درصورتی که متن دو قولنامه با هم فرق دارن اما تاریخشون یکی هست و امضا پدرم رو از رو یه قولنامه کپی دیگه پر رنگ کرده و بعد تو قولنامه جعل رنگش داده میخواستم الان که شکایت کرده طبق این قولنامه کپی و حکمی که تو دادنامه به نفع اونم صادر شده با وجود اینکه بهمون گفته بود قرارداد اصل داره چه راهی پیش بکشم اون حکم قطعی تو دادنامه که بهش استناد کرده و باطل کنم
آیا راهی هست

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. دوست عزیز سوال به این طولانی با اینهمه جزییات و رای های صادره لطفا در قسمت ارزیابی بپرسید به انضمام مدارک و آراء که حداقل بتوان راهنمایی کرد.