ایا ما وظیفه ای در قبال دادن کپی برابر با اصل به ایشون داریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۲ #91435024

سلام.وقت شما بخیر .ما چندین سال پیش ملکی رو (۵۰۰۰ متر) به صورت قولنامه ای خریدیم و یک سال پیش ۲۰۰۰ متر از اون رو به صورت قولنامه ای به شخص دیگه ای فروختیم. و یک کپی از قولنامه ی زمین ۵۰۰۰ متری خودمون هم به همراه تقسیم نامه به اون دادیم.حالا اون شخص میگه یک کپی برابر با اصل هم شما باید به من بدید.حالا سوال من اینه ایا ما وظیفه ای در قبال دادن کپی برابر با اصل به ایشون داریم؟ ایا ایشون برای گرفتن سند برای زمین خودش نیازی به کپی برابر با اصل ملک ما داره و اینکه ایا میتونه از کپی برابر با اصل سو استفاده کنه؟ممنون از راهنمایی های دلسوزانتون.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که کپی برابر اصل توسط سامان ثبت وبه تقاضای آن سازمان باشد می توانید نسخه برابر با اصل را تحویل انسازمان دهید ولی تحویل دادن به شخص ممکن دارای عواقبی برای شما باشد

کپی هیچ ارزش قانونی نداره و ایشون چون ی مقدار مساحت رو از شما خریداری کردن شما در صورت لزوم باید بهشون برابر اصل بدید البته میتونید به همراهشان برید بستگی داره برای چ کاری بخوان و جهت ارائه به کدوم مراجع اگه تقاضا کنید دفتر خونه حاشیه میتونه بنویس فقط جهت امور اداری معتبر .بله از کپی برابر اصل میشه سوءاستفاده کرد

سلام
در صورتیکه اداره ثبت کپی برابر اصل را تقاضا کند میتوانید در معیت خریدار جهت ارائه ی اصل قولنامه و پس از ان تقدیم کپی برابر اصل به " اداره ثبت" مواقدام نمایید.