با خرید ملکی که قبلا در تصرف بانک بوده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۴ #91424528

بنده یک اپارتمان دو ماه پیش از شخصی خریدم با سند شش دنگ که الان سند قطعی تک برگ به نام من شده است.امروز شخصی تماس گرفت و عنوان کرد بانک ____ بدلیل بدهی وام این واحد را سال نود و هفت تصرف کرده درحالیکه نباید میکرده و شخصی که من از او خریدم در مزایده سال نود و هشت برنده این واحد شده است.این اقا با پرخاشگری به من گفت از من شکایت میکند چون قسط هایش را داده و بانک حق تصرف نداشته است
در ضمن این اقای شاکی کارمند بانک مربوطه را نیز متهم در این فروش میدانست

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتی در صورتیکه این موضوع صحت داشته باشد تخلفی از شما صورت نگرفته تا نگران اقدام قانونی باشید . در چنین مواردی فرد ندعی حق باید درخواست ابطال عملیات اجرائی را بکند . سپس در صورت ابطال این عملیات باید درخواست ابطال سند انتقالی را نماید و همین دو پروسه حداقل ۳ تا ۴ سال زمان خواهد برد .