آیا خواهر و برادر هایم میتوانند ادعایی در خصوص ملک من داشته باشند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۴۱ #91375773

با سلام
پدرم یک واحد مسکونی در یک آپارتمان (همکف پدرم طبقه اول برادر طبقه دوم مغازه طبقه سوم به من حبه شده) هنگام ازدواج در قالب یک برگه که پدرم مادرم خواهرها و برادرها ، شورای محل نیز امضا و مهر کرده به عنوان هدیه داده است.
بعد از چند سال در روستا طرحی مبنی بر سند دار کردن عرصه مطرح میشود.
سند عرصه به نام پدرم صادر میشود.
سوال:
۲- آیا ملک مذکور جز ارث محسوب میشود؟
۳- موتورخانه مشترک میباشد ، حکم استفاده و یا موقع فروش ملک من به چه صورت محاسبه میگردد؟

خواهشمندم راهنمایی فرمایید.
با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر هبه است و پدر رجوع نکرده جز ارث محسوب نمی شود.

سلام.ملک متعلق به شماست ودر صورت اخذ سند هم می توانید به استناد سند شما هم رسمی کنیدسند هبه را .

پدر مال را به فرزند هبه کرده و در اینصورت هبه قابل رجوع نیست و در ضمن جز ماترک محسوب نمی گردد و خواهر و برادر نمی توانند ادعایی نسبت به آن داشته باشند.

با سلام
بعد از فوت واهب یا متهب رجوع ممکن نیست.

تا زمانیکه در زمان حیات به هبه رجوع ننمایند پس از فوت دیگر حقی برای سایر و اث متصور نمی باشد

درود
در صورت صحت مدارک مربوط به هبه مالکیت شما ثابت بوده و سایر خواهران و برادرها نمیتوانند ادعایی در این مورد داشته باشند .

درود برشما
هبه پدر به فرزند غیر قابل رجوع میباشد و شما با دردست داشتن هبه نامه ملک را به ملکیت خود دربیارید