چجوری میتونم پولم را از اونها بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #91370691

سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران....من ملکی تجاری رو با دو نفر دیگر به مقدار یکسان شریک هستیم. هر کدام دو دنگ و از ابتدای کار با همدیگر بودیم و برپا کردیم کارو از جمله اینکه تمام سیستم هارو خودم درست کردم با پول خودم کامپیوتر و میز خریدم و....تا اینکه سر مشکل خانوادگی قطع ارتباط صورت گرفت و الان ۱۷ ساله که هیچ پولی از اون ملک تجاری و کارهایی که توش صورت میگرفته به من نرسیده و الان بعد از ۱۷ سال به من میگن یک اتاق و بهت میدیم برو اجاره بده یا برو بفروش یا برو توش کار کن پولتو در بیار اگرم میخوای شکایت کن بره مزایده به کمترین قیمت از دستت بره و برای پولهای این ۱۷ سالم بهم ۳ تا چک ۵ میلیونی دادن و گفتن این هزینه چندین سالت که من قبول نکردم و چک هارو برگردوندم به خودشون چون از ابتدا فقط آبدارچی اونجا ماهی ۲ میلیون پول میگرفت و حالا هر جور حساب کنی سهم این ۱۷ سال من از اون ملک بیشتر از این حرفاس.... میخواستم بدونم چجوری میتونم پولم را از اونا بگیرم؟۱۷ سال حتی اگر واقعا اجاره میدادن از ۱۵ میلیون بیشتر میشد راه قانونی هست که بتونم حقمو بگیرم و اینم بگم که اونا بدون اجازه و بدون هیچ اطلاعی اتاق و اجاره دادن و همچنین اصلا جایی ذکر نشده که دو دنگ ها چگونه تقسیم شده...مرسی از راهنماییتون

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان خلع ید از تمام ملک قابل انجام است و همچنین مطالبه اجرت ایام تصرف را پیگیری نمایید

میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را از شرکا مطالبه کنید . همچنین امکان خلع ید از تمام ملک نیز وجود دارد . حتما با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .