تقاضای توقف رسیدگی به نفقه بابت مقدم بودن دادخواست الزام به تمکین

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹ #91346621

من برای خانمم اظهارنامه تمکین فرستادم پاسخ نداد و گواهی ابلاغ هم گرفتم. بعد ریش سفیدان هم رفتن ولی خانمم نیومد منزل. استشهاد محلی نوشتم، پرونده رفت شورای حل اختلاف اما از شورا رفته به دادگاه ولی هنوز وقت رسیدگی ندادند. همسر منم بیست وپنج روز بعد رفته دادخواست نفقه گذشته و حال داده. شورا وقت رسیدگی به استماع شهادت شهود داده ‌‌. من لایحه نوشتم که تاریخ شکایت تمکین من مقدم بر شکایت نفقه هستش و نفقه فرع بر تمکین هست، به استناد ماده ۱۹ قانون و تقاضای صدور توقیف اجرای دادرسی نفقه کردم. آیا باید من در جلسه رسیدگی نفقه حضور داشته باشم؟ اگر پاسخ مثبت هست، چه دفاعیاتی را باید انجام بدم؟ فیش‌های واریزی طی چهارسال زندگی مشترک را هم پرینت گرفتم.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه نفقه در صلاحیت شورای حل اختلاف و الزام به تمکین در صلاحیت دادگاه خانواده می باشد لذا شما تا زمانی که گواهی نشوز دریافت ننموده اید می بایست با حضور در جلسه شورا ( نفقه ) نسبت به ارائه مدارک مربوط به پرداخت ها ، فاکتورهای خرید مایحتاج منزل اقدام نمایید . توجه داشته باشید تا زمانی که همسرتان در منزل مشترک با شما زندگی نموده اماره ای بر پرداخت نفقه از سوی شما می باشد .

میتونید طی لایحه و با حضور در جلسه ادعا های فوق را ارائه دهید.

با سلام
ضمن حضور در جلسه رسیدگی به فیش های واریزی در این سال ها و اظهارنامه و متعاقبا طرح دعوای الزام به تمکین استناد نمایید.

سلام بله حاضر شوید و همین مسایل را با ارایه فیش های بانکی و ادله عدم تمکین ارایه دهید

سلام در رسیدگی حضور داشته باشید. با صدور حکم عدم تمکین نفقه تعلق نمی‌گیرد و زوجه می‌تواند نفقه معوقه خود را مطالبه کند، دفاع شما ادله پرداخت نفقه ازجمله واریز وجه می‌تواند باشد، تا زمانی که زوجین در منزل مشترک هستند اماره پرداخت نفقه میباشد