مفقودی کارت ملی، آگهی در روزنامه، یافته شدن مجدد

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۳ #91346148

سلام، کارت ملیم گم شد. من در روزنامه آگهی مفقودی دادم. الان پیدا شده، البته در پیشخوان دولت اعلام و درخواست کارت جدید ندادم. حالا کلا باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مشکلی براتون پیش نمیاد و از کارت ملی استفاده کنید

سلام و عرض ادب
آگهی ثبت شده در روزنامه بابت اعلام‌ مفقودی بوده لکن درصورتیکه کارت ملی پیدا شود و درخواست صدور کارت المثنی نیز نشده باشد؛ اعلام عمومی مفقودی سابق، مشکلی برای صاحب کارت ایجاد نخواهد کرد و نیاز به اعلام موضوع کشف کارت از طریق آگهی عمومی نیست.

سلام مشکلی پیش نمی آید از کارت ملی استفاده کنید.

با درود؛
اصـولا هیچ مشکلی نیست و اعتبار کارت ملی تون همچنان پابرجا بوده و میتوانید استفاده کنید..
مؤید باشید..

با درود ، منع قانونی ندارد ، از کارت ملی پیدا شده خود استفاده کنید و اقدام دیگری متصور نیست

سلام نیاز به اقدامی نیست از کارت ملی استفاده کنید

سلام ، ایرادی ندارد و همچنان میتوانید از کارت ملی تون استفاده کنید.