آدم ربایی و ضرب و جرح چه حکمی برایش دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۴ #91343951

سلام من پارسال شکایتی داشتم علیه آقایی به دلیل آدم ربایی و ضرب و جرح تو هیچکدوم از جلسات نیومد و جلب خورد این جلب یکساله طول کشید تا سه ماه پیش گرفتنش ولی هنوزم دادگاهی نشده..انقد طول کشیدن روند طبیعی داره؟ بعد میگن امکان داره ثابت نشه در صورتی که من وسیله آدم ربایی ماشین و هم تو صحنه ثبت کردم و یک سال پارکینگ بود به دیه هم محکوم شده الان فقط مونده حکم آدم ربایی‌‌..بنظرتون چند وقت دیگه دادگاهی میشه محدودی حبسی که میگیره چقده با توجه به اینکه سابقه دارم هست

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه این آدم ربایی توام با شکنجه و ضرب و جرح بوده مرتکب باید به حداکثر مجازات مندرج در ماده ۶۲۱ قانون تعزیرات یعنی ۱۰ سال حبس محکوم شود.

هر کس به قصد مطالبه وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگری به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر نحو دیگر شخصا یا توسط دیگری شخصی را برباید یا مخفی کند به حبس از پنج تا پانزده سال محکوم خواهد شد.» اقدامات آدم‌ربا می‌توان جرم را سنگین‌تر کند و مجازات شدیدتری به همراه داشته باشد. از جمله اینکه، اگر سن قربانی جرم کمتر از پانزده سال باشد یا ربودن به‌وسیله وسایل نقلیه انجام شود یا به قربانی جرم، آسیب جسمی یا حیثیتی برسد، مرتکب جرم آدم‌ربایی به حداکثر مجازات تعیین شده ۱۵ سال حبس محکوم خواهد شد. علاوه بر این در صورتی که آدم‌ربا مرتکب جرایم دیگری مثل جرایم منافی عفت شود، به مجازات آن جرایم نیز محکوم خواهد شد و علاوه بر آن برای ضرب و جرح نیز ب پرداخت دیه باتوجه ب صدمات و حسب مورد حبس بنابر تشخیص و تصمیم قاضی محکوم خواهد شد

اگر اتهام ادم ربایی اثبات گردد مجازات ان طبق
ماده ۶۲۱ (اصلاحی سال ۱۳۹۹) - هر کس به قصد مطالبه وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگری شخصا یا توسط‌ دیگری، شخصی را برباید یا مخفی کند در صورتی که ارتکاب جرم به عنف یا تهدید باشد، به حبس تعزیری درجه چهار (پنج تا ده سال) و در غیر این صورت به حبس تعزیری درجه پنج (دو تا پنج سال) محکوم خواهد شد. در صورتی که سن مجنی‌علیه کمتر از پانزده سال تمام باشد یا ‌ربودن توسط وسایل نقلیه انجام پذیرد یا به مجنی علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود، مرتکب به حداکثر مجازات تعیین شده محکوم خواهد شد ‌و در صورت ارتکاب جرایم دیگر به مجازات آن جرم نیز محکوم می‌گردد

سلام
در صورتی که تحقیقات کامل باشد پرونده با صدور قرار جلب به دادرسی برای صدور حکم مقتضی به دادگاه ارسال می شود
قاضی با توجه به شرایط هر پرونده و با رعایت قانون، میزان دقیق مجازات را تعیین می‌کند.

سلام
مجازات آدم ربایی طبق تغییرات جدید ۵ تا ۱۰ سال میباشد.