با توجه به اینکه سیم کارت به نام خودش است؛ میتوانم بگویم صحنه سازی کرده است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۸ #91342060

سلام
شوهرم به من تهمت زده که باکره نبودم ولی با مراجعه به پزشک فهمیدم بکارتم ارتجاعی بوده و هنوز سالم است و الان از ایشات شکایت کردم ولی ایشان پرینت سیم کارت های من که به نام خودش بوده را گرفته است و گفته که بنده با چن نفر در ارتباط بوده ام و الان میخواهد شکایت کند

مشاوره حقوقی افترا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که سیم کارت به نام ایشان بوده است می بایست اثبات استفاده شما را از خط اثبات نماید !

پرینت مکالمات فقط اماره هستند ودلیل نسیتند
پزشکی قانونی نوع بکارت شما را مشخص می کند

سلام و ارادت
چنین ادعایی از جانب شوهرتان مسموع نیست و در صورتیکه شکایت هم انجام دهد نتیجه ای کسب نخواهد نمود همچنین ایشان بدلیل تهمت و افترایی که وارد نموده اند مجازات میشوند .

تنها پرینت کافی نیست و با استناد به سایر ادله میتواند این امر را اثبات نماید

باسلام
پیامک ها تنها به عنوان اماره به علم قاضی کمک میکند ودلیل محسوب نمی شود

با سلام
اگر اثبات نماید که سیم کارت در دسته شما بوده و شما از آن استفاده میکردید و با استناد به سایر ادله میتواند این امر را اثبات نماید

سلام
۱.در هر صورت پزشکی قانونی تشخیص داده که شما باکره هستید.
۲.ایشان تنها با استناد به پرینت مکالمات نمیتواند در دادگاه شما را محکوم به رابطه نامشروع کند