علیه بقیه ورثه باید دادخواست بدهم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۲۰ #91323110

با سلام ببخشید ملکی از طرف پدرمون به ما سه برادر با سند عادی رسیده و حالا پدرم فوت کرده و ورثه او پانزده نفر هستیم حالا می خوام دادخواست اثبات مالکیت بدیم بدادگاه علیه بقیه ورثه باید دادخواست بدم چون فروشنده پدرمون بوده به ما سه برادر یا علیه کسی که به پدرم با سند رسمی مشاع فروخته است( مالک اون منطقه یا خان ) او هم فوت کرده و ورثه داره

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه سایر وراث ارائه بدهید.

با سلام می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی داد خواست الزام به تنظیم سند به طرفیت کلیه ورثه فروشنده تنظیم نمایید

با درود علیه وراث و ایادی ما قبل طرح دعوا نمائید

تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند از طریق دفاتر خدمات قضایی بر علیه تمامی وراث

باسلام
تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند از طریق دفاتر خدمات قضایی بر علیه تمامی وراث اقامه دعوی نمایید

سلام
با توجه به اینکه ملک پلاک ثبتی و سند دارد شما باید دادخواست الزام به انتقال رسمی ملک خریداری شده از پدرتان را علیه تمامی ورثه پدرتان و علیه تمامی وراث مالک رسمی تقدیم نمایید تا دادگاه چنانچه نقل و انتقال را صحیح دانست و احراز نمود ورثه مالک رسمی را به انتقال رسمی ملزم نماید و دادخواست اثبات مالکیت در املاکی که دارای سابقه ثبتی و سند دار هستند پذیرفته نمی شود

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه شخص فروشنده بدهید