دوست من با یک کارگر دست به یکی کردن و مقداری طلا دزدیدن، نتیجه پرونده چطور خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۸ #91313223

سلام. دوسته من با یه اقایی که کارگره طلا بود دست به یکی کردن و مقداری طلا دزدیدن. حالا صاحبه طلاها باخبر شده و از دوسته من شکایت کرده و مقداره طلایی که گم شده رو خیلی بیشتر از مقداره واقعیش گفته. اونا ۱۰۰ گرم طلا برداشتن ولی اون اقا به دروغ میگه ۱ کیلو از من طلا دزدیده شده.شاکی در واتساپه کارگرش پیامک و ویس هارو به عنوان مدرک داره که ثابت کنه دوسته من ازش دزدی کرده ولی واسه اون یه کیلو هیچ مدرکی نداره چون حقیقت نداره. کارگرش هم انگار باهاش دست به یکی کرده و نمیگه که ۱۰۰گرم طلا برداشتن نه بیشتر و حرفه مافوقش رو تایید میکنه. صاحبه طلاها گفته مشکلم پول نیست میخوام درسه عبرت بگیره!!! داره از آبه گل آلود ماهی میگیره که مفتو مجانی ۱ کیلو طلا بگیره. احضاریه براش اومد رفت و الان ۲۰ روزه هیچ خبری از دوستم نیست. گوشیش خاموشه و منم تو یه شهره دیگه زندگی میکنم و هیچ اطلاعی از وضعیتش ندارم. نتیجه این شکایت چی میشه؟؟؟ممکنه الان تو زندان یا بازداشتگاه باشه؟؟؟این جرم شلاق هم دارد؟؟ممنون میشم منو آگاه کنید

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام..نتیجه شکایت، محکومیت دوست شما و کارگر طلا فروشی تحت عنوان مباشرت در سرقت و رد مال دزدیده شده می باشد که با توجه به شرایط انجام سرقت و زمان ومکان ان مجازات متفاوتی دارد..به هر حال امکان اینکه بازپرس پس از حضور دوستتان در دادسرا قراروثیقه با مبلغ زیاد صادر نموده و دوستتان نتوانسته سند یا وجه نقدی جهت تودیع قرار صادره را فراهم کند وجود دارد و دوستتان بازداشت وبه زندان معرفی شده اند..در خصوص مقدار طلا سرقت شده دادگاه با ادله پرونده تصمیم میگیرد و صرف ادعای شاکی بر مقدار یک کیلو طلا کفایت نمی کند.