چگونه میتونم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۱ #91308391

با سلام . همکاری دارم که ۱۳ سال از من بزرگتر است و زن و بچه دارد ایشون از طریق پیام با من شروع به ارتباط گرفتن نموده و حرفهای زشت در پیام ها مینویسد و بعد از مشاهده من پیام ها را سریع پاک میکند

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با گرفتن اسکرین شات به جرم مزاحمت اقدام به شکایت کنید

می توانید ازایشان شکایت کنید لیکن بحث اثبات جرم باشماست که تاحدودی دشواراست

به اتهام مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

با سلام
متاسفانه اشاره ننموده اید این پیام ها را از چه طریقی به شما ارسال مینماید
اگر اس ام اس ( پیامک ) باشد قابل ادقام قانونی خواهد بود
اگر تلگرام غیر رسمی باشد قابل پیگیری است
اگر واتساپ باشد قابل پیگیری نخواهد بود
در کا میتوانید اسکرین شات پیامک ها را گرفته و با معرفی شاهد برای ادعای خود از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید

سلام از پیام ها اسکرین شات بگیرید و به پلیس فتا در ابتدا ببرید نشان دهید تا اول انها پیگیری کنند و بعد شکایت کتید

سلام و درود ، در این مورد شما می توانید از همکار خاطی به اتهام مزاحمت اینترنتی و توهین شکایت نموده ، و هم چنین در صورت ‌وجود شرایط از طریق مخابرات نیز تخلف وی را پیگیری نمایید؛ موفق باشید.

شکایت اعاده حیثیت اشتباه هست . زیرا اعاده حیثیت یعنی بازگرداندن وضع و حالت افراد به حالت سابق، از جهت پایین آمدن حیثیت و موقعیت اجتماعی آنها در جامعه، که به واسطه مطرح کردن شکایت واهی و خلاف حقیقت نسبت به آنها اتفاق افتاده است.