درصورت رضایت مالکان با درخواست مالک طبقه اول مبنی بر مسقف کردن حیات خلوت تمام مالکین باید هزینه آن را بپردازند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۸ #91306587

با سلام
مالک طبق اول یک اپارتمان ۵ طبقه اصرار بر مسقف نمودن حیاط خلوت دارد آیا با اعلام رضایت سایر مالکین تمامی طبقات باید در هزینه مسقف نمودن حیات خلوت سهیم باشند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. با اعلام رضایت و اذن کلیه مالکان امکان‌ پذیر است. اما ممکن است نسبت به ضوابط معاری و شهرسازی ، تخلف ساختمانی محسوب شود. ابتدا از معونت شهرسازی شهرداری منطقه یا ناحیه ی مربوطه راهنمایی اخذ نمایید.

با سلام
حیات خلوت جزء مشاعات ساختمان است
بنابر این برای مسقف کردن آن اذن بقیه ی واحد ها الزامی است
و چون جزو مشاهدات است و تمام واحد ها رضایت به مسقف کردن آن دارند.باید همه واحد ها هزینه مسقف کردن را بپردازند

باسلام
در صورتیکه دلیل خاص و نیازی به مسقف نمودن حیاط نباشد و واحد اول با تمایل شخصی اقدام به این امر مینماید لذا رضایت ساکنین ملاک است اما هزینه برعهده ی طبقه اول که قصد مسقف دارد میباشد نه ساکنین.

با سلام
بله حیاط جزو مشاعات بوده و هرگونه تغییر در آن با توافق مالکان و تسهیم هزینه ها خواهد بود.

سلام
خیر. صرف اعلام رضایت برای مسقف نمودن حیاط خلوت (خصوصا اگر دسترسی به آن اختصاصی باشد) شما را ملزم به مشارکت در هزینه های آن نمی کند؛ مگر این که به نحو دیگری توافق نمایید.

سلام
بله در صورت رضایت میبایست متقبل شوند