نپرداختن نفقه، باعث طلاق یکجانبه که نمیشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۱ #91295029

زوجه مدعی شده من از ۹۹/۱/۱ ترک منزل کردم لغایت ‌۹۹/۳/۱ در صورتی که من برای سالگرد مادر ۹۹/۲/۵ با پرواز رفتم برای سالگرد و ۲/۱۹ برگشتم که بلیط موجوده. و مدارکی به دادگاه دادم که نشان میدهد من از ۹۹/۱/۶ حضور داشتم و بی دلیل نرفتم.جایی. تا سالگرد مادر فرض رو بر این میزاریم من نفقه ندادم رلی یک و نیم ما که بودم ۱۳۰ تراکنش خرید از پوز اراییه دادم دادگاه که من بودم و خرید کردم. به نطر شما وکیلان حکم چی میشود؟ بلفرض من یک ما نداده باشم. حکم چی میتونه باشه؟ باعث طلاق یکجانبه که نمیشه؟ من باید چیکار انجام بدم مرسی

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر حکم طلاق صادر نمی شود

باسلام
صرفا در صورتیکه بصورت متوالی شش ماه زوج نفقه نپردازد زوجه میتواند تقاضای طلاق نماید لذا با یک ماه این امر ممکن نیست

هر دو پرونده محکوم به شکست است...

با توجه به توضیحات شما جرم ترک انفاق صورت نگرفته
و برای نفقه معوقه هم اگر زوجه اقدام کند و حتی حکم به نفع زوجه صادر شود . یک ماه پرداخت نشدن نفقه از دلایل عسر و حرج زوجه نیست و نمیتوان به استناد آن حکم بر طلاق داد

در شرایط ادعای ترک انفاق از سوی زوجه و اثبات آن، دادگاه بدوا زوج را ملزم به انفاق نموده و در صورت عدم پرداخت نفقه از جانب زوج امکان طلاق زوجه وجود دارد.

با سلام. با شرایط شما نه تنها حکم به طلاق صادر نمی‌شود، بلکه دادخواست نفقه ایشان نیز رد می‌شود.