اول باید افت قیمت مشخص شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۱ #91231260

سلام و خسته نباشید
دیروز من با ماشین تصادف کردم و طرف مقابل هم مقصر بود و کروکی هم پلیس بهم تحویل داد که فردا میخوام برم دنبال کارای بیمه
فقط اینکه من میخوام درخواست افت قیمت خودرو رو کنم چون مدل۹۶ و ماله پدرمه میخواستم مراحل اقدام به این موضوع و اینکه دقیقا کجا باید برم رو بدونم که بتونم انجام بدم؟ و اگر من برم دنبال کارای بیمه ماشین که درستش کنم بعدش میتونم درخواست افت قیمت کنم یا اینکه اول باید افت قیمت مشخص شه؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر فرد متضرر درخواست دریافت خسارت ناشی از افت قیمت خودرو در اثر تصادف را داشته باشد، باید برای تامین خسارت خود به شورای حل اختلاف مراجعه کند.
برای برآورد میزان خسارت افت قیمت بعد از ثبت دادخواست، کارشناس مربوطه تعیین شده و با ملاحظه خودرو و یا تصاویر مربوط به خسارات، کارشناس میزان خسارت افت قیمت را محاسبه می‌کند. بعد از این که خسارت برآورد شده توسط کارشناس اعلام شد، مطالبه خسارت به طرفیت مالک خودروی مقصر به دادگاه یا شورای حل اختلاف ارائه می‌کند. به این نکته توجه داشته باشید که اگر خسارت وارد شده کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد رسیدگی به خسارت توسط شورای حل اختلاف رسیدگی می شود و خسارات بالای ۲۰ میلیون تومان برای رسیدگی به دادگاه ارجاع داده می شوند. فرد زیان دیده با پیگیری پرونده از طریق دادگاه می‌تواند به خسارت افت قیمت خودروی خود دست پیدا کند.