کجا باید برای اجرای سفته مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۹ #91213088

سلام وقتتون به خیر
یه سوال داشتم خدمتون من تو کارگاههی با یه نفر شریک بودم به خاطر زرنگ بازی شریکم تو کار من پولمو با ضرر گرفتم و یک وام ۱۰۰ میلیونی رو به شریکم واگذار کردم و بابت این که موظف به پرداختش باشد از آن ده فقره سفته ده میلیون تومانی بدون تاریخ و به نام خودم گرفتم الان که اقساط عقب افتاده چطور باید اقدام کنم و در قرارداد شخصی که بینمان نوشته شده ذکر شده اگر اقساط به تاخیر بیفتد سفته ها قابل اجراست و حتی یک قسط از حسابم به مبلغ سه میلیون و صد تومان کسر شده اگه راهنماییم کنید ممنون میشوم

مشاوره حقوقی سفته
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست سفته تقدیم نمایید

در دفترخدمات فضایی بخواسته مطالبه وجه سفته تقدیم کنید

سلام و عرض ادب.لطفا بر این مسئله دقت بفرمایید که صرفا به میزانی که اقساط عقب افتاده اند حق مطالبه ی وجه سفته را دارید ولی در صورتی که در توافقی مجزا قید گردیده باشد که در صورت عدم پرداخت حتی یک قسط شما اجازه ی مطالبه ی کل سفته را دارید مطالبه ی یکجای سفته بلامانع است

درود
در مهلت مقرر واخواست کنید سپس دادخواست خود را در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با سلام نکته‌ای که باید مورد توجه قرار داد، این است که کسی که سفته را در اختیار دارد، باید در سررسید، سفته را مطالبه کند و اگر وجه سفته پرداخت نشد، دارنده سند باید ظرف ۱۰ روز از تاریخ سررسید، سفته را واخواست کند. واخواست، اعتراضی رسمی نسبت به سفته‌ای است که در سررسید پرداخت نشده است. این اعتراض علیه صادرکننده سفته به عمل می‌آید و باید رسما به او ابلاغ شود. این برگه‌های واخواست، نسخه‌های چاپی است که توسط دادگستری تهیه می‌شود و آنها را می‌توان از بانک‌ها نیز تحویل گرفت. دستور پرداخت وجه سفته که توسط دادگاه انجام می‌شود، در این برگه نوشته می‌شود. واخواست با استفاده از کاغذ کاربن در سه نسخه مشابه تنظیم و به وسیله واخواست‌کننده امضا شده و پس از چسباندن تمبر، سفته توسط مامور اجرا ابلاغ می‌شود.

دارنده سفته‌ای که واخواست شده و در موعد مقرر اقامه دعوی کرده است، می‌تواند از دادگاه بخواهد که اموال طرف دعوی را قبل از رسیدگی و صدور حکم به نفع او توقیف کند.

در این حالت پس از صدور حکم، دارنده سفته نیز در وصول طلبش از مال توقیف‌شده نسبت به سایرین تقدم دارد و دادگاه نیز به محض تقاضای دارنده سفته ممکن است معادل وجه آن را از اموال طرف مقابل به عنوان تامین توقیف کند.

سلام
ابتدا سفته باید واخواست گردد، سپس از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست دهید .

باید واخواست نمایید سپس دادخواست مطالبه وجه سفته تقدیم کنید