آیا معامله این ملک درست است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #91196576

باسلام چند وقت پیش یک خانه را در عکس دیدم. که فروشنده از ملکش چند عکس گذاشته بود و دریکی گفته بود متراژ ۱۰۰متر و در عکس دیگر گفته بود ۱۰۵متر. من کلا به خاطر منطقه. و صرفا با دیدن دو عکس از خانه خوشم اومد و بدون اینکه برم خونه رو ببینم و دقیق بدونم چند متره. زنگ زدم به فروشنده و گفتم خانه را میخوام و قولنامه را در یک بنگاه نوشتن و من بدون خواندن قولنامه که اوصاف دقیق ملک رو بدونم که چند متره و... اونو امضا کردم. ایا این معامله جهل به موضوع است و بیع باطله؟ چون مشخصات را کامل نمیدونستم و نخوندم و ملک و نادیده با صرف عکس خریدم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. شاید شما اشتباه کرده باشید ولی قطعا اثبات این موضوع توسط شما در دادگاه بسیار سخت و نشدنی می باشد.

سلام
اشتباه از سمت شما بوده که مفاد قرارداد را مطالعه نکرده اید فلذا مطالعه نکردن شرایط بیان کننده فسخ نخواهد بود