آیا میتونه ملک رو پس بگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۸ #91186008

من وکالت فروش بلاعزل ۳ دانگ از یک ملک را داشتم
و حق فروش به غیر و خود را هم داشتم و چون سند ملک رهن بانک (برای وام مسکن ) بود در یک مشاور املاک با تنظیم یک مبایعه نامه ۳ دانگ را به نام خودم زدم.

حالا مالک (همسرم) اظهار کرده که ثمن ۳ دانگ را به من نداده اید و شکایت کیفری میکنم.
در صورتی که من در ازای مهریه ۳ دانگ را قبول کرده بودم.
الان من چه کار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همسر شما صرفا می تواند مطلبه ثمن را با توجه به وکالت اعطایی به شما درخواست کند و موضوع وجه کیفری ندارد

سلام
شما به عنوان وکیل باید ثمن دریافتی بابت ملک را (حتی بر فرض فروش به خودتان) به همسرتان می دادید. البته می توانید در صورت طرح دعوی از سوی همسرتان در این مورد، اعلام نمایید طلب همسرتان با طلب شما بابت مهریه تهاتر شده و به عبارتی، این را به جای آن بر می دارید. ضمنا همان طور که همکار بنده فرمودند، موضوع جنبه کیفری و جرم ندارد.

موضوع مورد اشاره دارای وجه کیفری نمی باشد ولی مطابق قانون موکل میتواند حساب ایام وکالت را از وکیل طلب نماید . از این رو همسرتان حق مطالبه ثمن ملک خود را دارد . در خصوص ارتباط بیع نامه با مهریه و ..... نیز باید مدرک یا شهودی برای اثبات ادعایتان داشته باشید والا صرف ادعا قابل پذیرش نیست .