چه زمانی تقاضای اعسار دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۰ #91153081

باسلام وخسته نباشید
بنده چکی دست کسی دارم که رای صادر شده و این اقا به بنده چند تا پیام فحاشی فرستادن میتونم با پیامای موجود شکایت کنم یا به نتیجه ای نمیرسم و اینکه میخاستم بدونم صدور اجراعیه چقد طول میکشه و من کی باید درخواست اعسار بزنم با توجه به اینکه اخر فروردین مهلت ۲۰ روزه تجدیدنظر تموم شده

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
به محض قطعی شدن حکم میتوانید صدور اجراییه را درخواست دهید
تا یک ماه امکان اعسار وجود دارد
میتوانید به جرم توهین علیه ایشان نیز شکایت نمایید

سلام اجرائیه حسب تقاضای طرف دعوا صادر و پس از ابلاغ آن ۲۰ روز امکان ثبت اعسار دارید
امکان طرح شکایت توهین هم دارید

سلام
اگر حکم قطعی شده باشد شما همین الان نیز می توانید دادخواست اعسار خود را تقدیم نمایید تا رسیدگی شود و اجراییه به محض درخواست طلبکار صادر خواهد شد

ظرف ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار تقدیم کنید

قسمت اول می توانی شکایت مزاحمت تلفنی از طریق پیامک کنی،بعد از قطعیت حکم اگر درخواست اجرا کند به شما ابلاغ ظرف ده روز می توانید دادخواست اعسار تقدیم شعبه کنید

با سلام
در صورتی که محکوم به پرداخت وجه چک شده اید بهتر است تقاضای اعسار دهید زیرا در صورت فوت وقت احتمال اخذ حکم جلب برای شما دارد .
بله میتوانید از ایشان شکایت کیفری نمایید و با استناد به پیامک ها در دادسرا ایشان محکوم خواهند شد .

بعدازقطعی شدن رای دادگاه ،محکوم له می تواند تقاضای صدور اجراییه مطرح بنماید.
بعداز ابلاغ اجراییه ، یک ماه فرصت برای تقدیم دادخواست اعسار وجود دارد.