حقوق والدین شهید بعد از فوت به کدام دختر میرسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۲۱۵ #91150

آیا حقوق پدرومادرم که از بنیادشهید دریافت میکردن به من که 20سال است که مطلقه میباشم و هیچ گونه بیمه یا حقوق ومزایایی ندارم میرسد یا به خواهرم که 4سال است شوهرش فوت کرد و اموال بسیار زیادی به ارث برده وبه نام خواهرم میباشد در ضمن حقوق و بیمه هم دارد ؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ب دختری ک مطلقه باشه و حقوق و بیمه شوهرش را بهره مند باشد خیر دیگر حقوق پدر ب او نمی رسد. حقوق متوفی برای دختر مجرد یا دختر مطلقه ای است ک بدون پناه بدون بیمه بدون حمایت و فاقد حقوق باشد.

حقوق ایشان بین شما و خواهر شما به صورت مساوی تقسیم خواهد شد.