در خصوص کدام یک از جهات اعاده دادرسی پیوست نمودن رای نهایی مبنی بر اثبات تحقق آن جهت اعاده دادرسی لازم نیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۵ #91138046

۱)طرف مقابل گواهان دروغین به دادگاه معرفی کرده۲) حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدورحکم جعلی بودن ان ها ثابت شده باشد۳) طرف مقابل درخواست کننده اعاده دادرسی حیلهو تقلبی به کار برده؟که در حکم دادگاه موثر بوده ۴) پس از صدور حکم اسناد و مدارکی به دست اید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی باشد

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، منظور شما مبهم است، لکن جهت اعاده دادرسی بایستی تمام دلایل ضمیمه شود تا اعاده پذیرفته شود.

برای اعاده دادرسی جهات دادرسی باید پیوست شود که بعد بدست اومده است

درود
گزینه ۴ نیاز نیست که از مرجعی حکم صادر شود.

سلام و ارادت
گزینه ۱

کلا برا اعاده دادرسی مدارک مربوطه به آن لازم هستش