آیا میتونم از کارفرمام شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۹ #91124151

سلام . من به مدت یک سال و نیم در یک شرکت قرار دادی کار میکردم . ۱۵ همین ماه (دی) اخراج شدم . برای هر ماه آخر همون ماه قرار داد تنظیم میشد . در واقع من تا آخر آذر ماه قرار داد داشتم ولی حقوق آذر ماه و واریز نکردن بیمه هم رد نکردن برام آیا میتونم با وجود اینکه قرار داد دست شرکت هست شکایت کنم؟ برای ۱۵ روز اول این ماه چطور؟ کارفرما هم جواب تماس هامو نمیده

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب بله به اداره کار محل مراجعه کرده و طرح شکایت کنید

بله امکان پیگیری و شکایت هست

بله می توانید به اداره کار مرجعه نموده داد خواست مطالبه حقوق مالی خودرا مطرح نمایید

می توانید از طریق اداره کار اقدام به طرح دعوا کنید

سلام
برای طرح شکایت به اداره کارمراجعه کنید

با درود، جهت اخذ حقوق خویش میتوانید خطاب به اداره کار طرح دعوا نمائید

سلام و ارادت
بله میتوانید اقدام نمایید .