مرخصی پایان حبس چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #91123168

من هشت ماه حبس دارم به علت تصادف منجر به فوت چقدر از حبس من باید بگذرد تا درخواست بدم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام : خیلی از جزئیات و گزارش کامل از وضعیت خود را نگفتید ولی با این حال اگر حکم شما قطعی شده و الان در حبس هستید بعد از گذشت یک ماه معمولا قضات اجرای احکام با سپردن وثیقه لازم با مرخصی موافقت می کنند بعد از گذشت یک سوم چنانچه سابقه آزادی مشروط ندارید درخواست آزادی مشروط با تقاضای تعلیق باقیمانده مجازات دهیدچنانچه بیمه دارید و شرکت بیمه دیه را پرداخت کرده باشید شرکت بیمه مبادرت به اخذ رضایت از شاکی خصوصی را می نماید که با استناد به آن نیز میتوانید دوباره درخواست تخفیف برابر ماده ۴۸۳ قانون آئین دادرسی کیفری را بنمایید.