ایا امکان سو استفاده از سفته ها وجود داره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۵ #91100835

با سلام من سه ماه پیش استعفای کتبی خودم رو به مدیریت شرکت تحویل دادم، گفتن باید سه ماه به کار ادامه بدی و الان بعد از سه ماه، کلا منکر استعفای بنده شدن، از استعفا یه رونوشت همراهم هست. نه تسویه میکنن، نه نامه عدم نیاز میدن نه اخراج میکنن نه کار میدن. الان از یه شرکت بهتر پیشنهاد کاری دارم و اینها دارن اذیت میکنن، در ضمن حقوق ماه آخر و اضافه کاری هایی که طی مدت همکاری داشتم رو ندادن.در حین استخدام، از بنده سفته اخذ کردند و سفته ها رو در قرارداد ذکر کردیم و از سفته ها کپی گرفتم و تو سفته ها حسن انجام کار ذکر شده. ایا نیازه که من به کار ادامه بدم؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

بهتر بود که استعفای خود را از طریق اظهارنامه ارسال می‌کردید تا دچار این مشکلات نشوید...
اکنون می‌توانید برای دریافت مطالبات خود اعم از بیمه و حقوق معوق به اداره کار مراجعه نمایید

سلام با توجه به اینکه در سفته به حسن انجام کار و ضمانت قید شده امکان سواستفاده نیست و بابت این موضوع و استعفا می توانید اظهارنامه ارسال نمایید

با درود ، اولا در خصوص روال تقاضای استعفای کارکنان این است که باید یکماه قبل از ترک کار تقاضای استعفای خود را ارایه نمایید اگر استعفا با دلیل غیر موجه کارفرما مواجه شود ، باستناد عدم موافقت با استعفای شما ، بر علیه کارفرما به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید.
و درخصوص مطالبات معوقه خویش به اداره کار محل دادخواست مطالبه مطالبات معوق خویش مطرح نمایید.
و در خصوص استرداد سفته هم چون در متن قرارداد کاری تون قید شده ، از دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ای بر استرداد لاشه سفته به کارفرما ارسال نمایید اگر عمل نکرد دادخواست الزام به تحویل و استرداد لاشه سفته مذکور باستناد قرارداد و اظهارنامه و استعفا نامه مطرح نمایید.
اگر بعداز این اقدامات شما ، کارفرما سفته را به اجرا بذارند کارفرما مرتکب جرم خیانت در امانت خواهند شد

با سلام
با توجه به اینکه در سفته ها حسن انجام کار قید شده و مشخصات سفته ها در قرارداد نوشته شده است امکان سو استفاده وجود ندارد و می توانید اظهارنامه بدهید و در صورت عدم نتیجه، دادخواست استرداد سفته ها قابل طرح است و اگر بی مورد سفته های شما را به اجرا بگذارند به جرم خیانت در امانت هم می توانید از آنها شکایت کنید.
در مورد استعفا اصولا در قراردادها نوشته می شود که اگر کارمند یک ماه قبل درخواست استعفای خود را کتبا اعلام کند، مشکلی ایجاد نمی شود. از لحاظ قانونی هم با اعلام قبلی مشکلی ایجاد نمی شود.
حقوق و مزایای معوقه خود را باید از اداره کار پیگیری نمایید.

درود.
با توجه به اینکه در متن سفته ها قید شده بابت حسن انجام کار صادر شدن، کارفرما برای وصول وجه سفته ها باید عدم حسن انجام کار توسط شما را اثبات کنه. با توجه به اینکه شما مراتب استعفای خود را در مهلت قانونی ارائه کرده اید و کار فرما ترتیب اثر نداده امکان اثبات عدم حسن انجام کار رو نمیتونه اثبات کنه و باید سفته ها رو به شما مسترد کنه

بابت حق حقوق مزایای قانونی طبق قانون کار و عدم پذیرش استعفا از سامانه جامع روابط کار به طرفیت کار فرما طرح دعوا نماید و همچنین بابت لاشه سفته یک اظهار نامه به کارفرما جهت استرداد ابلاغ کنید

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.