گرفتن خسارت و اجاره بها عقب افتاده از مستاجری که قرارداد جدید نبسته، چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۹ #91048153

باسلام
من ۲ ساله پیش خانه خود را به شخصی کرایه دادم وی پس از یک سال درخواست کرد بدون عقد قرداد داد جدید یک سال دیگر در خانه ما بماند و ما نیز قبول کردیم امسال نیز میخواست همین کار را تکرار کند ولی ما قبول نکردیم در ضمن چندماه آخر نیز کرایه پرداخت نکرده بود. (حدود ۳ میلیون تومان با احتساب کرایه سال قبل) در هنگام تحویل خانه متوجه شدیم حداقل حدود ۵ الی ۶ میلیون تومان به خانه خسارت وارد کرده و ما نیز ۵ میلیون تومان پول پیش بیشتر از وی در اختیار نداریم. درضمن او از ما طلب ۵ میلیون تومانش را میکند و دادخواستی نیز به شورای حل اختلاف برده است که ما را برای روز شنبه ( ۲ روز دیگر ) احضار کردند حال ما چطور میتوانیم هزینه های خسارت های وارده به خانه و تعمیرات و شست و شو ( خانه بسیار کثیف بود و حدود ۱ میلیون تومان هزینه شست و شو شد ) و همچنین کرایه عقب افتاده را طلب کنیم با توجه به این سال دوم قرار داد جدید نبسطه بودیم با تشکر بسیار اگر امکانش هست راهنمایی هم بکنید خیلی ممنون میشوم.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت داشتن ادله کافی در خصوص زمان تخلیه و نیز خسارات وارده، می توانید دادخواست تقابل به خواسته مطالبه اجرت المثل و ضرر و زیان وارده به ملک تقدیم نمایید.

سلام
شما میبایست دادخواست اجور معوقه و همچنین مطالبه اجرت المثل ایام تصرف با جلب نظر کارشناس به دلیل عدم وجود قرارداد مطرح کنید